Remco Evenepoel, somrient a l'hospital on es recupera de les lesions per l'esgarrifosa caiguda a la Llombardia (@deceuninck_qst)
Ciclisme

Remco Evenepoel ja pensa a recuperar-se i poder reaparèixer la pròxima temporada

El ciclista belga ha agraït les nombroses mostres de suport rebudes després de l'esgarrifosa caiguda que va patir durant la cursa Il Lombardia

Redacció Esport3Actualitzat

El ciclista belga Remco Evenepoel ha assegurat en un missatge difós a les xarxes socials pel seu equip, el Deucenick-Quick Step, que ja pensa amb impaciència a poder tornar a competir la pròxima temporada i ha agraït les nombroses mostres de suport rebudes després de l'esgarrifosa caiguda que va patir durant la cursa Il Lombardia.

Evenepoel, de 20 anys, ha estat traslladat aquest dilluns a un hospital de Bèlgica, on es recupera d'una fractura a la pelvis i una contusió pulmonar.

"Estic bé ara i m'agradaria donar les gràcies a tots els que m'han donat suport i m'han ajudat. La meva temporada per desgràcia s'ha acabat, però no vull precipitar res i tenim tot el temps per planificar un bon retorn".  

El ciclista, promesa de l'esport belga que ha guanyat totes les voltes per etapes en què ha participat aquest any, ha afirmat que pensa de manera positiva i que espera ja "amb impaciència la pròxima temporada".

"Anirem a poc a poc i faré tot el que pugui per ser més fort que mai. No abandonaré", ha insistit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut