Remco Evenepoel signa un 2020 de rècord
Remco Evenepoel firma un 2020 de rècord
Ciclisme

Remco Evenepoel guanya la Volta a Polònia i firma un 2020 de rècord

Evenepoel, actual subcampió del món de contrarellotge, suma aquesta victòria a les aconseguides aquest mateix any en la Volta a San Juan (Argentina), la Volta a l'Algarve (Portugal) i la Volta a Burgos; l'etapa final l'ha guanyat Ballerini

Redacció Esport3Actualitzat

La gran sensació de ciclisme mundial, el belga Remco Evenepoel, de 20 anys, ha aconseguit aquest diumenge la victòria final a la Volta a Polònia. Avui s'ha disputat la cinquena i última etapa, de 188 quilòmetres entre Zakopane i Cracòvia i s'ha resolt en un esprint que ha guanyat el seu company a l'equip Deceuninck-Quick Step: l'italià Davide Ballerini. L'italià ha superat l'alemany Pascal Ackermann (Bora-Hansgrohe) i al també italià Alberto Dainese (Sunweb).

Evenepoel, actual subcampió del món de contrarellotge, suma aquesta victòria a les aconseguides aquest mateix any en la Volta a San Juan (Argentina), la Volta a l'Algarve (Portugal) i la Volta a Burgos. Tot en un any complicat, amb quatre mesos d'aturada a causa de la pandèmia.

Evenepoel va assumir el liderat dissabte després de guanyar l'etapa reina, i va prendre el mallot a l'equatorià Richard Carapaz.

L'esprint final de la cinquena i última etapa:

 

Anar al contingut