Checo Pérez i Max Verstappen en una imatge d'arxiu
Checo Pérez i Max Verstappen en una imatge d'arxiu
Fórmula 1

Red Bull surt en defensa de Max Verstappen

L'escuderia emet un comunicat on explica l'incident del Gran Premi del Brasil entre els seus dos pilots

Redacció Esport3Actualitzat

A les portes de la darrera cursa de l'F1 a Abu Dhabi aquest cap de setmana, Red Bull ha emès un comunicat per refredar la tensió entre els seus pilots. Diumenge passat, Max Verstappen no es va deixar avançar per Checo Pérez, que volia puntuar més de cara al subcampionat.

La situació ha generat molt de rebombori, amb insults i amenaces a les xarxes socials. L'equip Red Bull surt al pas de la situació i s'adjudica tota la responsabilitat de l'estratègia, i assegura que el seu campió, Verstappen, és un pilot d'equip:

En el comunicat s'explica:

"Com a equip vam cometre alguns errors al Brasil. No havíem previst la situació que es va desenvolupar a l'última volta i no havíem acordat una estratègia per a aquest escenari abans de la carrera. Malauradament, només es va informar en Max de la sol·licitud que cedís la posició a l'últim revolt, no se li va transmetre tota la informació necessària. Això va fer que en Max, que sempre ha estat un jugador d'equip obert i just, es trobés en una situació compromesa, amb poc temps per reaccionar, cosa que no era la nostra intenció."

Checo Pérez opta al subcampionat del món d'F1 aquest diumenge al Yas Marina, empatat a 290 punts amb el pilot Ferrari Charles Leclerc.

Anar al contingut