Alex Albon passarà de Toro Rosso a Red Bull a mitja temporada (Reuters)
Fórmula 1

Red Bull prescindeix de Pierre Gasly i nomena Alex Albon

A falta de 9 curses perquè s'acabi el campionat, Red Bull envia Gasly a Toro Rosso i atorga el segon volant al jove pilot tailandès

Actualitzat

Red Bull ja està preparant el futur i ha decidit prescindir de Pierre Gasly per a les nou curses que queden per acabar el Mundial de Fórmula 1. El company de Max Verstappen per a les 9 curses que falten per acabar la temporada serà Alex Albon, debutant a l'F1 aquest any amb Toro Rosso, i que intercanviarà el cotxe amb Gasly.

"Red Bull es troba en una situació privilegiada pel fet de comptar amb 4 pilots de Fórmula 1 amb talent que poden entrar en rotacions entre Aston Martin Red Buill Racing i Toro Rosso. L'equip aprofitarà les nou curses que queden per avaluar el rendiment d'Alex abans de prendre una decisió sobre qui acompanyarà Max l'any 2020."

No és una situació nova a Red Bull, que acostuma a prendre aquesta mena de decisions a mitja temporada.

Gasly, que va ser nomenat a principi d'aquesta temporada després d'una bona primera temporada amb Toro Rosso, suma 63 punts amb un dels cotxes més potents de l'engraellat, que són pocs comparats amb els 181 de Verstappen. Albon, per la seva banda, és debutant aquest any a la màxima categoria, i ha sumat 16 punts en 12 curses fins ara.  

 

Anar al contingut