Max Verstappen ha sumat la seva tretzena de la temporada (Reuters)
Fórmula 1

Red Bull brilla al GP de les Amèriques: títol de constructors i victòria de Verstappen

L'escuderia, amb la tretzena victòria del curs per a Verstappen i el quart lloc de Checo Pérez, ha sumat un títol de constructors que no guanyava des del 2013

Redacció Esport3Actualitzat

Max Verstappen ha aconseguit aquest diumenge la seva tretzena victòria de la temporada. El neerlandès de Red Bull ha superat Lewis Hamilton i Charles Leclerc al Gran Premi de les Amèriques.

Amb el triomf de Verstappen i el quart lloc de Sergio Checo Pérez, Red Bull s'ha emportat també el títol de constructors, que no obtenia des de l'any 2013.

L'actual campió mundial, que ha igualat el rècord de victòries en una sola temporada de Michael Schumacher i Sebastian Vettel, s'ha sobreposat a una nefasta aturada a boxes (11.1 segons) i s'ha acabat imposat a un combatiu Hamilton.

Carlos Sainz, que sortia des de la primera posició, s'ha vist obligat a abandonar la cursa a la primera volta després de rebre un impacte del Mercedes de George Russell.

A més, Fernando Alonso ha protagonitzat l'incident espectacular de la jornada, topant amb el que serà el seu company d'equip la pròxima temporada, Lance Stroll (Aston Martin). Tot i això, l'asturià ha pogut continuar en pista i ha acabat en setena posició.

 

 

Anar al contingut