Cristiano Ronaldo en un partit amb l'Al-Nssr
Cristiano Ronaldo en un partit amb l'Al-Nssr (Reuters)
Futbol

"Recorda ser guapo": El còmic missatge de Cristiano que el Madrid ha compartit a TikTok

L'equip blanc ha publicat un àudio per utilitzar com a despertador amb la veu del portuguès creada per intel·ligencia artificial

Redació Esport3Actualitzat

Messi parlant en anglès no és l'únic missatge creat a través de la intel·ligència artificial que s'ha viralitzat en les darreres hores. El compte de TikTok del Madrid ha sorprès els aficionats publicant un vídeo on apareix un xat fictici amb Cristiano Ronaldo. Al vídeo, el portuguès anima els amants del futbol a gaudir de la vida, encara que hi hagi aturada de LaLiga per les seleccions.

"Epa, m'han dit que encara estàs estirat. Que encara no t'has llevat, que no t'has rentat la 'careta'. No t'has posat guapo. Recorda que has de gaudir de la vida, que has de sortir. Que ens vegin una miqueta la 'careta' i vegin de què estem fets, home."

La veu i el to del jugador de l'Al-Nassr està molt ben aconseguida. A més a més, el Cristiano fictici es mostra tan presumit com el de veritat.

"Que tot surti de meravella. Recorda ser el més guapo. Som els dos guapos. Però no siguis més guapo que 'el bicho'. 'Suuu'."

Molts dels usuaris han rebut la publicació amb sentit de l'humor i alguns, fins i tot, han aprofitat per demanar que el club blanc li faci un homenatge quan es retiri del futbol.

Anar al contingut