Futbol

"Rècord universal" del SD Tenisca de la Tercera Divisió

Un club que és el primer classificat del campionat, acaba en el segon lloc, segons dictamina la Reial Federació Espanyola de Futbol
Redacció Esport3 Actualitzat
El Tenisca perd el liderat als despatxos (@SDTenisca)

La polèmica arrenca quan la jutge de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) fa públics els expedients de resolució per als 18 grups de Tercera Divisió, i en el Grup 12, el de les Canàries, dona com a campió el CD Marino, quan el líder era el SD Tenisca.

El Tenisca perd la primera plaça perquè el Marino havia disputat una jornada menys i, segons el coeficient que aplica l'RFEF, el percentatge obtingut pel segon classificat queda al davant del primer en el campionat. El Tenisca ha tirat d'ironia per qualificar aquesta curiosa circumstància.

Podríem tenir un nou rècord, aquest cop universal: ser l'únic equip de la història del futbol que és segon classificat tenint més punts que el primer. Intentarem que no sigui així.

El Tenisca ja ha avançat que no està d'acord amb els criteris que ha fet servir l'RFEF per establir la classificació final. El club de La Palma presentarà el recurs corresponent davant del Comitè de Competició i, de moment, ja ha obert un compte bancari per recollir fons per cobrir les despeses.

Anar al contingut