Mortensen ha fet --- gols (@fcbhandbol)
Handbol

Recital europeu del Barça Lassa a la pista del Kielce (36-42), que l'apropa a l'objectiu d'acabar primer de grup

El Barça, amb una bona defensa, ha obstaculitzat el joc col·lectiu del conjunt polonès i s'ha emportat la victòria en una de les pistes més complicades

El FC Barcelona Lassa de Xavi Pascual s'ha emportat una nova victòria a la Champions League d'handbol, en una de les pistes més complicades, la del Kielce (36-42). Un nou triomf que apropa el conjunt blaugrana a acabar la fase primer de grup.

La primera part ha estat molt igualada entre els dos equips. El marcador n'ha estat el perfecte reflex i el Barça ha arribat al descans amb només tres gols de renda (15-18). Tot i aquesta igualtat, el conjunt blaugrana ha dominat. El Kielce sí que ha tingut més encert en els llançaments, però el Barça ho ha contrarrestat amb una bona defensa que ha obstaculitzat el joc col·lectiu del conjunt polonès. Els blaugrana han recuperat pilotes i han sortit molt bé al contraatac.

A la represa, el Kielce ha arribat a posar-se a només un gol del Barça (amb el 24-25), però el conjunt de Xavi Pascual ha reaccionat per tornar a marxar en el marcador i acabar guanyant de sis. Duarte, Palmarson i Casper Mortensen (amb nou gols) han estat els tres jugadors destacats del Barça.