Mitja dotzena del Nàpols a l'Amsterdam Arena
Els jugadors de l'Ajax han encaixat 6 gols (EFE)
Champions

Recital del Nàpols al camp de l'Ajax (1-6) per continuar com a líder intractable

Els exblaugranes Trincao i Alexis Sánchez marquen en el duel Marsella-Sporting (4-1)

Grup A

Ajax, 1 - Nàpols, 6

Liverpool, 2 - Glasgow Rangers,  0

El líder de la lliga italiana s'està passejant a la fase de grups on ja ha sumat 9 punts de 9 possibles. El Nàpols ha començat perdent a l'Amsterdam Arena amb gol de Kudus al minut 7 però ha remuntat ràpidament el matx per acabar golejant l'Ajax. Raspadori, Di Lorenzo i Zielinski ja han deixat un clar 1 a 3 al descans. Els napolitans han completat l'1 a 6 a la segona part amb una nova diana de Raspadori, una altra de Kvaratskhelia i la final de Giovanni Simeone -fill del tècnic de l'Atlètic de Madrid-. Els italians són primers del grup A per davant del Liverpool que no ha tingut problemes per superar el Rangers a Anfield amb gols de Trent Arnold i Salah.

Grup D

Olympique Marsella, 4 - Sporting de Portugal, 1

Eintracht 0 - Tottenham 0

L'exblaugrana Francisco Trincao ha avançat l'Sporting a Marsella amb un golàs al primer minut del partit. L'Olympique ha reaccionat gràcies a un altre vell conegut de l'afició del Barça, Alexis Sánchez. El xilè aprofita una errada garrafal d'Antonio Adán en la sortida de pilota en el gol tonto de la jornada. Els francesos han capgirat el marcador al minut 17 per mitjà d'Amin Harit. Poc després, Adán ha acabat expulsat per vermella directa, abans del 3 a 1 de Leonardo Balerdi.  A la segona part, Mbemba ha fet el definitiu 4 a 1. Primer triomf i primers punts del Marsella, i primera derrota dels "leoes" a la fase de grups que, tot i això, es mantenen líders. En l'altre matx d'aquest grup D, empat a zero entre Eintracht i Tottenham.

Els jugadors marsellesos celebren la victòria (EFE)