L'estadi va tenir una bona entrada i el mosaic d'abans del partit va lluir
El Camp Nou en una imatge d'arxiu
BARÇA

Recaptació milionària en el Barça-Madrid

El club va vendre les 30.000 entrades que va posar a la venda i va ingressar quatre milions i mig d'euros en la que va ser la millor entrada de la temporada

Francesc LatorreActualitzat

No va ser un ple absolut però va faltar poc. 86.422 espectadors van veure en directe el Barça-Madrid al Camp Nou. Va ser, de llarg, la millor entrada de la temporada a l'estadi barcelonista.

El fet que 26.000 abonats hagin demanat excedència de l'abonament per a la campanya 20/21 va fer que el club pogués posar a la venda 30.000 localitats. Es van vendre totes i van suposar uns ingressos de 4,5 milions d'euros que seran rebuts amb alegria a la tresoreria culer. Des de l'entitat barcelonista s'explica que els seients que van quedar per ocupar són d'abonats que no van assistir al partit.

 

Aquesta gran presència d'aficionats va permetre desplegar un gran mosaic abans de començar el partit. També es cert, però, que en sortir de l'estadi alguns aficionats del Barça es queixaven de la gran quantitat d'aficionats del Madrid que havien vist a les grades del Camp Nou. 

 

Al final del partit es va viure aquesta escena fora del Camp Nou que el Barça ha condemnat amb un tuit i els ha titllat de "lamentables"

 

 

 

Anar al contingut