Serguei Rebrov, entrenador del Ferencváros, en una imatge d'arxiu
Lliga de Campions

Rebrov: "El Barça és un dels millors equips d'Europa"

Al costat de Xevtxenko, l'actual tècnic del conjunt hongarès va guanyar per 0-4 a l'estadi blaugrana amb el Dinamo de Kíev el 1997

Xavi LorenteActualitzat

Serguei Rebrov reconeix la dificultat de l'estrena del Ferencváros a la Champions. El tècnic de l'equip hongarès és conscient contra qui juga i de la poca experiència dels seus jugadors en aquesta competició, però trenca una llança en el seu favor.

"Ningú creia que ens classificaríem per la fase de grups de la Champions. Ara és el mateix. Hem de treballar molt per treure bons resultats. Certament és un partit molt difícil. Al principi, els jugadors estaran una mica nerviosos però s'han d'activar ràpid i espero que facin un bon partit."

L'entrenador ucraïnès va ser un dels golejadors el novembre del 1997 en el partit de Champions al Camp Nou que el Dinamo de Kíev va guanyar per 0-4 contra el Barça. Ell i Xevtxenko eren els referents ofensius d'aquell equip. Rebrov té molt respecte pel Barça.

"No és favorit el Barça per guanyar la Champions? El Barça és un dels millors equips d'Europa. Ara mateix no sé quin equip és favorit en aquesta Lliga de Campions."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut