Barça

Les reaccions a la sortida de Messi del Barça

El Barça s'ha acomiadat de l'argentí, el millor jugador de la seva història, per no poder inscriure'l a Laliga, i les reaccions a la seva marxa arriben des de tot el món

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi diu adeu al Barça. Com a mínim, això és el que ha dit el club en un comunicat en què parla de problemes econòmics i estructurals derivats de la normativa de la Liga, i l'impacte de la notícia ha estat mundial.

El Barça s'ha acomiadat de l'ídol blaugrana amb un entranyable vídeo publicat a Twitter:

El club ha penjat un altre vídeo amb l'evolució de Messi, de nen a llegenda:

 

Messi ha desaparegut també de la web del Barça i ja no s'hi pot trobar la imatge del 10 blaugrana:

Messi ja no surt a la secció de jugadors blaugranes

Les portades dels diaris se'n fan ressò 

L'adeu de Leo Messi és una notícia impactant no només en l'àmbit de la informació esportiva. Els principals diaris se n'han fet ressó: pel que fa als principals diaris editats a Catalunya, 

La vanguardia titula "Messi, trist adeu a una era prodigiosa", i afegeix: "El Barça al·lega causes econòmiques i estructurals per no renovar el crac". El Periódico ho rebla amb un "Increïble", i a la fotografia hi ha messi amb un fons negre. L''Ara, de la seva banda, posa una foto de Messi capcot i diu: "El Barça no pot renovar Messi". I "Una gran retallada de la massa salarial de l'equip evitaria la sortida". Finalment, El Punt Avui, titula "Adeu a Messi" i explica que "un gir radical de guió en l'últim moment deixa el club desconcertat i Messi, abatut".
 

 

Les xarxes bullen

Des que s'ha sabut oficialment l'adéu de Messi al Barça, cap membre de la plantilla del conjunt blaugrana ha mostrat la seva reacció a les xarxes socials. Sí que hoi ha fet el que dyurant anys va ser capità del Barçal, Carles Puyol, que li ha dedicat un emotiu missatge al seu compte d'instagram: 

 

 

També ha reaccionat el Newell's Old Boys, l'antic equip de Leo, que ha aprofitat la notícia bomba per fer una oferta a Messi:

A l'Argentina també està costant de pair aquesta notícia.

Clarín l'encerta de ple amb aquest titular:

 

Una de les reaccions més virals ha estat la de Jordi Évole:

Quim Torra també ha fet servir les seves xarxes socials per acomiadar-se de l'ídol argentí:

Toni Freixa ha fet la següent valoració. El candidat a les eleccions del Barça ha opinat sobre la seva marxa al programa Onze, de TV3:

També Víctor Font ha reaccionat a la marxa del deu Barça a l'Onze:

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut