Raúl de Tomás, en un moment de la sessió d'entrenament d'aquest dimecres
Espanyol

RDT, una pedra a la sabata per a l'Espanyol

El davanter, desmotivat, dona excuses per no participar plenament en entrenaments i partits, mentre l'Espanyol li demana que presenti una proposta per marxar

Redacció Esport3Actualitzat

L'àrea esportiva segueix escorcollant el mercat per incorporar nous jugadors, però continuen sense arribar els diners per tancar les operacions. Per tant, no es produeixen els fitxatges. Cal recordar que des de fa uns mesos circulen els rumors de la possible venda del club i aquesta política per part de la direcció de l'Espanyol convida a alimentar aquesta teoria.

La principal carta per trencar aquesta dinàmica seria la venda del jugador franquícia: RDT. El davanter madrileny té una clàusula de rescissió de 75 milions d'euros, tot i que el vendrien per una quantitat força inferior. Aquests diners servirien per incorporar nous fitxatges i permetre reforçar la plantilla. El problema és que el club es troba un RDT desmotivat, amb constants excuses per no participar plenament en els entrenaments i tampoc en els partits.

Des de l'àrea esportiva se l'ha convidat a posar sobre la taula una proposta per negociar la seva marxa. Però de moment, el jugador no n'ha presentat cap. Enmig d'això hi ha un Diego Martínez que va apostar per l'Espanyol confiant en un projecte engrescador. I ara mateix disposa d'una plantilla devaluada respecte a la temporada anterior i que necessita fitxatges de nivell per aconseguir els objectius que s'han marcat. Un ambient que preocupa els aficionats pericos.

Anar al contingut