RDT celebra un gol contra el Màlaga (@RCDEspanyol)
Espanyol

RDT, un golejador voraç, l'arma secreta de l'ascens

Ha liderat l'atac dels blanc-i-blaus en el seu camí de retorn a Primera. Geni i figura, arrogant i implicat, cabdal per complir, a la primera, el desafiament de l'ascens

Imma CasaresActualitzat

Ja el dia de la presentació va deixar les coses clares: "Soc molt competitiu, no m'agrada perdre en res". RDT va mostrar una personalitat impactant. "Mira'm als ulls", va espetar a un periodista que, després de preguntar, es va despistar. Ni els seus companys al camp se'n van escapar. A Calleri li va negar un penal i li va deixar anar: "Jonni, m'estàs molestant, germà".

Raúl de Tomás va evidenciar que és geni i figura, un futbolista arrogant i implicat, amb estètica de torero, que no deixa ningú indiferent.

"L'únic que faré és marcar gols."

Artífex de l'ascens, se'l recordarà pel gol que va marcar contra l'Almeria, amb control, barret i xut impossible des de mig camp. Va fer la volta al món. "Possiblement, no recordo un gol com el d'avui", va admetre Vicente Moreno.

Però a RDT també se'l recordarà com un pura sang, com l'autèntica referència en atac, perfectament sincronitzat amb Adrián Embarba. Dominador d'una àmplia gamma de registres i col·leccionista de gols d'hemeroteca, De Tomás ha tingut en els llançaments de penal –últimament li han fet la guitza– un enemic.

Aquesta falta d'efectivitat des dels onze metres no l'ajuda en el seu quàdruple repte: el pitxitxi de Segona, superar els 24 gols que va marcar amb el Rayo, fer el seu primer hat-trick amb la samarreta blanc-i-blava i convertir-se en el màxim golejador de la història de l'Espanyol en una sola temporada. De moment, iguala Juncosa i Marañón, amb 22 gols.

 

 

Anar al contingut