Espanyol

RDT desencalla l'Espanyol a Oviedo amb un doblet en quatre minuts (0-2)

Tot i que el davanter madrileny ha sortit des de la banqueta, n'ha tingut prou amb deu minuts per marcar els dos gols que han permès al conjunt blanc-i-blau endur-se els tres punts d'Oviedo

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Al Carlos Tartiere han saltat les alarmes quan s'ha sabut l'alineació de l'Espanyol. RDT no formava part dels onze escollits, sinó que sortia directe a la banqueta per decisió de l'entrenador. Puado ha estat l'encarregat d'ocupar la vacant del madrileny. La igualtat a la primera part amb l'Oviedo s'ha demostrat en les poques ocasions que s'han vist. Als de Vicente Moreno els ha costat entrar en el partit i els locals han buscat sorprendre en alguna contra de què han disposat. Fran Mérida i Embarba han aproximat el perill a la porteria contrària i l'ocasió més clara, en el 46, ha estat des d'una falta lateral executada per Mérida que Wu Lei ha rematat de cap obligant a treure una bona mà Femenías. El davanter xinès, però, estava situat en fora de joc. Borja Sánchez, amb un xut des de la frontal a passada d'Obeng, ho ha provat per part del conjunt asturià.

L'Oviedo ha avisat al primer minut de la segona part. Un error d'Embarba l'ha aprofitat Lucas Ahijado per endur-se la pilota i assistir Viti. Sant Diego López ha aparegut per salvar els mobles davant del xut de Viti. Poc després, l'Espanyol ha tingut l'ocasió més clara amb una rematada al pal de Wu Lei. Al 59, RDT ha entrat al terreny de joc i just després, el penal de Viti a Pedrosa l'ha transformat el madrileny des dels onze metres. RDT, quatre minuts més tard, ha marcat el segon. Puado ha entregat de primeres una pilota aprofitada d'un error d'Arribas i RDT no l'ha desaprofitat per tornar a fer gol. El marcador no ha variat gràcies a l'actuació del porter perico. Diego López ha salvat el que podia haver estat un autogol de Cabrera i en el 80 ha salvat una rematada d'Edgar des de la mateixa línia de gol.

En el darrer minut, Vicente Moreno ha fet debutar Óscar Gil, l'últim fitxatge que faltava per estrenar-se. L'Espanyol ha sumat a Oviedo la segona victòria de la temporada i amb Moreno porta set punts de nou possibles.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut