Raymond Domenech
Raymond Domenech, exseleccionador francès (Reuters)
Barça

Raymond Domenech: "Messi no està jugant de manera intermitent, com vaig dir en la prèvia; directament ja no juga"

L'exseleccionador francès, que havia atacat el crac argentí en la prèvia del partit de Lliga de Campions, ha tornat a fer-ho i amb més contundència després de la remuntada

Joan CaubetActualitzat
Si durant la prèvia del partit del Barça al Camp Nou contra el PSG, Raymond Domenech, ex futbolista i l'ex-seleccionador francés, va comentar en un article publicat a "L'Équipe" que Leo Messi era "una ombra d'aquell jugador que dominava a Europa", després de la històrica remuntada ha aprofitat per seguir atacant al crac argentí.

Domenech ha assegurat que Messi "va ser el pitjor futbolista del Barça davant el PSG" i que està a la recta final de la seva carrera. Si en el primer article l'ex-seleccionador francès explicava que Leo jugava amb intermitència, ara considera que ni això: "Estava equivocat. Messi no està jugant de manera intermitent, com vaig dir en la prèvia, sinó que directament ja no juga".

"En els seus mals partits és quan no vol córrer, es queda al mig del camp creient que organitza i vol fer-ho tot", ha afirmat Domenech, que agraeix que l'astre argentí deixés llançar el segon penal a Neymar.
Anar al contingut