Raúl González, en un partit del Castilla aquesta temporada
Futbol

Raúl González: "Aquesta és casa meva i és on vull ser. Tinc la il·lusió de continuar"

L'entrenador del Reial Madrid Castella ha parlat després que el filial hagi quedat eliminat contra l'Eivissa. No ha amagat l'estima que té cap al seu actual club

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid Castella ha caigut contra l'Eivissa en el primer partit del play-off d'ascens a Segona A (0-0), on els eivissencs han fet valdre la seva millor classificació. Ràpidament ,tots els focus han anat cap al seu entrenador, Raúl González Blanco. El motiu? Els rumors que el situen com a substitut de Zidane de cara a la pròxima temporada. El madrileny no ha esquivat les preguntes referents al seu futur.

"Aquesta és casa meva i és on vull ser. No és el moment de parlar del futur de ningú. Hem après molt en aquest any. Jo soc un empleat d'aquest club. Quan vaig decidir fa tres o quatre anys ser entrenador va ser per poder ser a casa meva, al meu club, adquirir experiència i formar-me de la millor manera. Soc una persona de club, soc feliç a casa meva i tinc la il·lusió de continuar."

La bona tasca de l'exjugador blanc amb el filial ha permès que Zidane disposi al llarg d'aquesta temporada de jugadors com Marvin, Arribas, Chust, Miguel, Blanco i Hugo Duro. A Chamartín valoren el tarannà de González i molts ja el situen a la banqueta del Bernabéu la temporada que ve.

Anar al contingut