Girona

Raúl García: "Vinc per guanyar-me un lloc al Girona"

El lateral ha signat un contracte amb l'equip blanc-i-vermell fins a final de temporada

Actualitzat

El Girona ja té el carriler que buscava, Raúl García. Aquest dijous a la tarda, el club blanc-i-vermell ha presentat el jugador en una roda de premsa i els tradicionals tocs de pilota. El jugador, que arriba procedent del Leganés i que ha signat un contracte fins a final de temporada, ha deixat molt clar que aterra a Montilivi amb la intenció de fer-se un lloc:

"Vinc amb la màxima il·lusió i amb ganes d'aportar tot el que pugui a l'equip. Soc molt competitiu, vinc per guanyar-me un lloc a l'equip i ajudar el grup amb el meu treball. Em trobo bé físicament, estic a disposició de l'entrenador."

 

El futbolista ha revelat que a la samarreta no portarà el nom de Raúl García, sinó el de Carnero, i n'ha explicat el motiu:

"Portaré el cognom del meu avi matern a la samarreta, en el seu honor."

 

A la mateixa roda de premsa, el director esportiu del Girona, Quique Cárcel, ha parlat sobre el futur d'altres noms propis del vestidor:

"Stuani és feliç a Girona. Veig més fàcil que continuï aquí que no que marxi. Porro tindrà fitxa del primer equip perquè és jugador del primer equip de totes totes."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut