Espanyol

Raúl Baena és la gran novetat de la convocatòria per a la visita a Màlaga després d'un mes i mig lesionat

La convocatòria del jugador de Torrox és la novetat més important en la llista que ha donat Javier Aguirre aquest divendres. També cal destacar la baixa de Christian Alfonso per decisió tècnica després de ser titular dissabte passat davant el Rayo Vallecano. Simao i Javi López no viatgen amb l'equip, ja que estan sancionats per acumulació de targetes.

Actualitzat
Javier Aguirre ha convocat 18 futbolistes per al partit d'aquest diumenge contra el Màlaga CF. La principal novetat és el retorn del malagueny Raúl Baena, que torna a una convocatòria després d'un mes i mig de baixa per culpa d'una lumbàlgia. També tornen Cristian Gómez i Longo, que van causar baixa davant el Rayo Vallecano.

La convocatòria del jugador de Torrox és la novetat més important en la llista que ha donat Javier Aguirre aquest divendres. També cal destacar la baixa de Cristhian Alfonso per decisió tècnica després de ser titular dissabte passat davant el Rayo Vallecano. Simao i Javi López no viatgen amb l'equip, ja que estan sancionats per acumulació de targetes.

Per tant, la llista completa és la següent: Cristian Álvarez, Mattioni, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Forlín, Baena, Stuani, Sergio García, Verdú, Longo, Kiko Casilla, Héctor Moreno, Petrov, Capdevila, Colotto, Wakaso, Cristian Gómez i Víctor Álvarez.

La plantilla es desplaçarà aquest dissabte a primera hora del matí cap a Màlaga, on completarà l'últim entrenament previ al partit davant el conjunt que dirigeix ​​Manuel Pellegrini.

Precissament , Raúl Baena ha estat l'encarregat de sortir a roda de premsa abans de viatjar a Màlaga.
El migcampista blanc-i-blau ha parlat del partit de diumenge i ha assegurat que el Màlaga "és un equip que arran de la línia defensiva és on guanya els partits. La primera mitja hora davant el Porto no es van trobar tan còmodes però és molt difícil fer-li gols i crear ocasions. A dalt té jugadors que en qualsevol jugada i distracció ho aprofiten".
 
Baena també ha afirmat que tenen intenció de reprendre la línia guanyadora:"Tenim moltes ganes de canviar la dinàmica i aconseguir els tres punts. Anem amb la intenció de guanyar. Veig a l'equip molt endollat i amb ganes d'aconseguir una victòria".
 
El migcampista, malgrat els resultats no han acompanyat darrerament, creu que l'equip "s'ho deixa tot en cada partit, té les idees clares i va al cent per cent. Però els rivals fan el seu joc i et posen les coses difícils. Portem una línia molt bona. El bloc té una idea clara i estem convençuts que arribaran una altra vegada les victòries".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut