Futbol

"Rata de claveguera i nan hormonat", els insults de l'equip de Bartomeu a Messi

El Periódico publica missatges d'un grup de WhatsApp entre diversos membres de l'equip de Bartomeu amb insults cap a Messi

Redacció Esport3Actualitzat

Els Mossos veurien indicis que l'exdirector general del Barça Òscar Grau i l'excap jurídic del Barça Romà Gómez Ponti haurien filtrat els contractes de Messi i Piqué l'any 2021, quan no ostentaven els seus càrrecs.

El 31 de gener, quan el contracte de Messi apareix a tota portada a El Mundo, Bartomeu comenta que la filtració només pot procedir de dins el club i que qui ho ha fet ha fet mal al club.

La investigació que els Mossos estan fent del Barçagate ha tingut accés a uns missatges enviats per Gómez Ponti i Òscar Grau a Bartomeu. Gómez Ponti carrega contra Messi en un comentari ple de ràbia cap a l'argentí:

"Barto, de veritat que es pot ser tan bona persona amb aquesta rata de claveguera? El club l'hi ha donat tot i ell s'ha dedicat a marcar una dictadura de fitxatges, traspassos i renovacions (...) A les xifres del seu contracte s'hi hauria d'afegir Pinto, la renovació de Suárez i la d'Alba. O la comissió de renovació de Fati (Rodrigo Messi agent? Però si no sap ni llegir i, a sobre, portava de soci un traficant de drogues)."

La crítica de Gómez Ponti a Messi i al seu entorn no s'acaba aquí:

"Sobretot, el cúmul de xantatges i insolències que el club i els que hi treballem hem patit d'aquest nan hormonat que li deu al Barça la vida... ahhh. Però quan val mal dades (pandèmia), reps el seu mític whatsapp: 'Presi, abaixa'ls el sou als altres però a mi i a Luis Suárez no ens el toquis'. Tant de bo marxi entre la indiferència de la gent, que és el pitjor que li pot passar (un altre pesseter)."

A aquest missatge, Grau hi va respondre amb un lacònic "sí", mentre que Bartomeu va contestar: "D'acord amb moltes coses, però el primer és el Barça".

10 mesos després, els contractes de Messi i Piqué van sortir a la premsa. La policia precisa que pot haver-hi un delicte de revelació de secrets.

També insults a Gerard Piqué

El mateix Roman Gómez Ponti també parla de Gerard Piqué després que aquest demanés canvis al club en perdre 2 a 8 contra el Bayern: "S'han de tenir pocs escrúpols i ser un grandíssim fill de puta".

ARXIVAT A:
MessiGerard PiquéJosep Maria Bartomeu
Anar al contingut