ESPANYOL

Raquel Cabezón pren el control a l'Espanyol

La històrica exjugadora torna al club blanc-i-blau per reestructurar el futbol femení

Oriol VidalActualitzat

L'Espanyol vol refer el projecte del seu futbol femení a partir d'una figura històrica: Raquel Cabezón. L'exjugadora, de 41 anys, ha estat reclutada per redreçar la nau després de la gestió de Titi Camúñez i coordinarà tant el primer equip com el futbol base. Raquel va ser una de les pioneres de l'entitat, on va militar durant dotze temporades: del 1994 al 2007 i va conquerir tres títols com a capitana: una Lliga i dues Copes de la Reina, a més de ser internacional. Es tracta, doncs, d'un retorn sonat, i més després d'haver penjat les botes al Barça. Cabezón afronta el repte amb ganes d'aportar el seu bagatge.

"Tornar a casa suposa una gran alegria. Vinc amb molta il·lusió d'ajudar que el femení prengui el camí correcte i tiri cap amunt. Aportaré experiència i ganes per fer un projecte que engresqui i per deixar l'Espanyol on ha d'estar. Volem tornar als grans moments d'alegria del passat".

La Raquel confia repescar l'esperit dels seus anys de jugadora i adequar-lo als nous reptes que exigeix l'eclosió de la Lliga Iberdrola:

"Tinc molts bons records. Van ser temps de molta feina, de molta lluita, però també de grans satisfaccions. Ara, el futbol femení té molta més visibilitat i cal aprofitar-la".

Entre les primeres decisions, coordinar el futur amb Jordi Ferrón. S'enceta així una nova etapa a l'Espanyol després de superar el tràngol d'aquest últim curs, en què la suspensió de la temporada per la crisi del coronavirus ha acabat atorgant a les periquites una permanència als despatxos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut