Sergio Ramos encara no ha debutat amb el PSG (@PSG_inside)
Sergio Ramos encara no ha debutat amb el PSG (@PSG_inside)
Futbol

Ramos: "Crec que puc seguir jugant encara 4 o 5 anys"

Tot i que encara no ha debutat amb la samarreta del PSG per culpa de les lesions, el defensa andalús confia en allargar al màxim la seva carrera

Porta mesos encadenant lesions. Encara no ha debutat amb el PSG i malgrat tenir 35 anys, Sergio Ramos té el desig de seguir a l'elit del futbol durant uns quants anys més: 

Crec que puc seguir jugant encara 4 o 5 anys. El més important és que el cap aguanti. Espero no tenir més problemes físics.

El defensa andalús ha fet aquestes declaracions en una entrevista a Amazon Prime, on reconeix que no està sent fàcil recuperar-se de diversos problemes físics. Mauricio Pochettino ja el va convocar en el darrer partit de la Lliga de Campions contra el Manchester City, tot i que finalment no va saltar a la gespa:

Al final, són moments difícils, moments de soletat. Hores sencerers de gimnàs amb el fisioterapetua i el preparador físic. Tens pensaments negatius de forma permanent, que a vegades et fan dubtar. Però tinc confiança en mi mateix. Em concentro en el fet de tornar al club la confiança que ha dipositat en mi. Espero arribar al meu millor nivell.

Sergio Ramos té contracte fins el 2023, tot i que no juga un partit de futbol des del passat 5 de maig, dia en què el Reial Madrid va caure a Stamford Bridge en la tornada de les semifinals de la Lliga Campions (2-0).

 

 

 

Anar al contingut