CICLISME

Ramona Gabriel perd el liderat a la Titan Desert

El desert ha causat estralls a la classificació en categoria femenina a la Titan. Ramona Gabriel, que avantatjava en 5 minuts a la general Ariadna Ródenas, ha perdut prop de 50 minuts respecte a la ciclista il·licitana per culpa de problemes mecànics. En categoria masculina, Guillem Muñoz segueix segon a només un minut i mig de Koony Looser.

Jordi BentanachsActualitzat

La navegació fa diferent la Titan de la majoria de curses de bicicleta de muntanya del món. Orientar-se pel desert és un repte especialment per als ciclistes que s'estrenen a la prova. Durant tota la jornada s'han anat formant grupets que han anat triant rutes diferents creuant els dits per ensopegar la bona.

Ni quan creues la meta pots estar segur sobre en quina posició has entrat. Això li ha passat a Ariadna Ródenas. Ella ha optat per unir-se a un grup i ha perdut de vista Ramona Gabriel. En un punt de control l'han avisada que era la primera dona a passar-hi, però fins que no ho ha demanat a l'arribada no s'ha sabut nova líder de la prova. La ciclista de Ponts, per culpa d'una avaria, ha entrat cinquena, molt lluny de Ródenas i d'Anna Jordens, la vencedora d'etapa. Gabriel tenia 5 minuts de coixí i n'ha perdut prop de 50.

El "jenet solitari" segueix líder

No només debuta a la Titan, sinó que ha vingut de Suïssa sense equip. Koony Looser està impresionant a tothom en la seva primera experiència. El desert no li és estrany perquè ha guanyat sis vegades la Desert Dash Namibia, però al Marroc s'estrenava en la navegació. Looser s'ha convertit en l'ombra de Josep Betalú, i només en el tram final s'ha centrat que no s'escapés Guillem Muñoz. El de Sant Fruitós de Bages no s'ha pogut desempallegar de Looser i segueix segon, a un minut i mig del mallot vermell.

Victòria per a Miguel Muñoz, que s'estrena a la Titan

L'equip KH7 repeteix triomf

Ahir va guanyar Josep Betalú i avui ho ha fet un dels seus escuders, Miguel Muñoz. L'andalús, professional de la bicicleta de muntanya des de fa 5 anys, l'ha encertada en la navegació, se l'ha jugada i ha guanyat en solitari. Tots dos formen part de l'equip KH7, un dels més nombrosos de la prova, amb 27 ciclistes participants.

 

ARXIVAT A:
Titan Desert
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut