Girona

El Girona fa oficial les incorporacions de Ramalho i Calavera

El central basc i el lateral català firmen per tres temporades amb el club català en la seva tercera etapa amb els gironins

Actualitzat

El Girona ha fet oficials les incorporacions de Jonás Ramalho i Jordi Calavera per reforçar la línia defensiva de cara a la pròxima temporada.

Jonás Ramalho ha renovat el seu compromís amb els gironins fins al 2022. Després de quedar lliure aquest estiu, el central basc signa per tres temporades amb el club català, serà la seva tercera etapa amb el Girona.

El de Barakaldo ha disputat 150 partits amb la samarreta blanc-i-vermella, prop de mig centenar a la màxima categoria del futbol espanyol.

Format a les categories inferiors de l'Athletic Club, Ramalho va aterrar a Girona el 2013 cedit pel club basc, on va estar dues temporades. Després de superar una lesió de lligaments i disputar una temporada al filial de l'Athletic, Ramalho va tornar l'estiu del 2016 per formar part de l'equip que va pujar a Primera Divisió.

Jordi Calavera, per la seva banda, arriba a Montilivi cedit per l'Eibar. El lateral dret, format al futbol base del Nàstic de Tarragona, va signar amb l'Eibar l'estiu del 2017, però el club basc va cedir-lo al Lugo i, posteriorment, a l'Sporting.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut