Ivan Rakitic durant un entrenament amb el Barça (EFE)
Barça

Ivan Rakitic té un petit trencament als ísquios de la cama dreta i estarà entre 10 i 15 dies de baixa

El migcampista va notar molèsties a la cuixa dreta durant el partit de la seva selecció amb Espanya i va haver d'abandonar la concentració

Actualitzat

Ivan Rakitic ha passat proves aquest dissabte a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona. El blaugrana té un petit trencament als ísquios de cama dreta i estarà entre deu i quinze dies de baixa. El croat ja no podia jugar el proper partit dels blaugrana, contra l'Atlètic de Madrid, perquè estava sancionat i és dubte per enfrontar-se contra el PSV a Eindhoven.

Rakitic va haver d'abandonar la concentració amb la selecció de Croàcia. El migcampista va notar molèsties a la cuixa dreta durant el partit i va demanar el canvi. Era el minut 67 de l'enfrontament entre Croàcia i Espanya. Un matx decisiu de la Lliga de les Nacions de la UEFA. El risc que la lesió pugui anar a més ha fet que Croàcia hagi alliberat Rakitic, tot i que diumenge té un partit clau contra Anglaterra.

De blaugrana, el migcampista mai ha estat més de dues setmanes fora de circulació; ni quan es va fer una altra lesió muscular contra el Bate Boríssov, el 2015, ni quan Kolàrov li va trencar un dit al Roma- Barça de l'any passat. Amb presència a tots els partits de la temporada menys a la Copa, Rakitic s'haurà de prendre un descans forçat, però breu.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut