Barça

Rakitic: "Només em veig jugant al Barça"

El migcampista del Barça ha dit que té intenció de seguir al club blaugrana

Actualitzat

Després de participar en l'acte de presentació de la Rakuten Cup a Tòquio, el FC Barcelona ja es prepara per disputar els dos amistosos previstos aquesta setmana.

Ivan Rakitic i Antonie Griezmann han parlat de diferents temes en la roda de premsa prèvia a l'entrenament d'aquest dilluns, com la continuïtat del migcampista croat o la relació del davanter francès amb el seu exequip, l'Atlètic de Madrid.

Rakitic ha parlat sobre els rumors de la seva possible sortida del club, apuntant que ha "parlat amb el club i amb l'entrenador" sobre el seu futur.

"Des que soc aquí, igual que l'any passat, es parla del meu futur. He parlat amb el club i amb el mister, la meva idea i la del club és la mateixa, seguir al Barça. Estarem oberts a tot, però la meva idea és molt clara. Tinc més anys de contracte i l'únic que vull és gaudir del Barça i donar el millor de mi."

 

 

El croat ha dit que, tot i que l'"omple d'orgull" que altres clubs preguntin per ell, "està tranquil i amb moltes ganes" d'afrontar la nova temporada amb el Barça.

"Si altres equips pregunten per mi és perquè estic fent les coses molt bé. Jo estic molt tranquil, estic amb moltes ganes. Només em veig jugant aquí, la resta s'ha de veure amb molta tranquil·litat. Intentarem millorar els errors dels anys anteriors."

El migcampista ha explicat que els propers dies seran "bonics pel fet de poder jugar amb gent de la família del Barça".

"Serà molt especial jugar contra Iniesta, Villa o Samper, fins i tot una mica estrany. Fins fa poc formaven part del vestidor i de l'equip. Intentarem gaudir del partit. Jugar contra l'Andrés serà molt estrany per a mi, és un dels millors amics que tinc al futbol."

Griezmann sobre l'Atlètic de Madrid: "Ho vaig donar tot i sempre vaig anar de cara"

El davanter francès, per la seva banda, ha parlat sobre el seu fitxatge pel club blaugrana i de la seva sortida de l'Atlètic de Madrid.

"Estic molt content d'estar en aquest club, amb moltes ganes de començar a jugar. Vaig fer-ho el millor possible de cara al Cholo, als meus excompanys i a l'Atlètic per sortir bé, però després ja són temes seus. Estic molt tranquil, l'únic que m'importa és començar a jugar amb el Barça."

Griezmann ha explicat que no ha rebut cap missatge de Leo Messi, però que Luis Suárez sí que li ha donat la benvinguda.

"El grup m'ha rebut molt bé, estic molt content de compartir vestuari amb ells i els vull ajudar."

 

 

Pel que fa a l'estil de joc del seu nou equip, el francès ha apuntat que "no és cap problema córrer endavant i endarrere" i ha afirmat que pot "aportar molt a l'equip".

L'ex de l'Atlètic de Madrid ha parlat sobre el fet que el Comitè de Competición de la Federació Espanyola li hagi obert un expedient disciplinari per determinar si va cometre alguna infracció en les negociacions pel seu fitxatge pel Barça.

"L'Atlètic és un club on ho vaig donar tot i on sempre vaig anar de cara. Estic molt tranquil, vaig fer les coses com les havia de fer. L'únic que em preocupa ara és entrar bé a la tàctica del mister, estar bé amb els companys i jugar i gaudir del futbol."

En relació amb el possible fitxatge de Neymar pel Barça, Griezmann ha explicat que no han parlat d'aquest tema dins del vestidor. El francès ha dit que "és un grandíssim jugador", però que el club té Dembélé, Coutinho i Malcom, jugadors "importants per a l'equip".

Per últim, el davanter ha fet referència a la relació que té amb el Cholo, que va "més enllà que la d'un entrenador i un jugador".

"Em porto molt bé amb el Cholo. Ha estat algú molt important dins i fora del camp, li dec moltíssim. L'estimo molt i segur que serà una relació que durarà després de la nostra carrera esportiva."

ARXIVAT A:
Griezmann
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut