Rakitic ha passat d'indiscutible a prescindible en els esquemes de Valverde (EFE)
Barça

Rakitic: "Necessito jugar i no només gaudir de passejades per la ciutat i la platja"

L'internacional croat ha parlat de la seva situació al Barça, on ha passat d'indiscutible a prescindible en els esquemes de Valverde

Actualitzat

Iván Rakitic ha parlat per primera vegada de la seva situació al Barça en una roda de premsa des de la concentració de la selecció de Cròacia. L'internacional croat ha passat de ser indiscutible a prescindible en els esquemes d'Ernesto Valverde, un nou rol que no ha acabat d'assumir després d'haver jugat només 187 minuts entre Lliga i Champions en aquest inici de temporada.

"No sé què vindrà ara. Està sent dur perquè vull jugar i no ser només part de l'equip. Faré tot el possible per intentar canviar la situació. Em queden dos anys de contracte i no hi ha millor que lloc en el qual jugar que el Barcelona, el millor club del món, però jo necessito jugar i no només gaudir de passejades per la ciutat i la platja".

Durant els darrers dos mesos, Rakitic ha revelat que va mantenir converses separades amb el president del Barcelona, ​​Josep Bartomeu, l'entrenador, Ernesto Valverde, i el capità Leo Messi, però no ha volgut donar més detalls i ha agraït la rebuda que li va dedicar el Camp Nou en l'últim partit de lliga contra el Sevilla.

"La veritat és que vaig parlar amb la gent del club, tothom coneixia les altres opcions que tenia, no era cap secret. Encara desitjo tot el millor al Barcelona, ​​però vull lluitar perquè l'equip vegi que estic a punt quan em necessiti per sortir al terreny de joc i fer el millor possible. Vull agrair al públic com em van rebre el passat cap de setmana, no va ser un accident. Però, si veig que res no pot canviar, ens asseurem i tornarem a parlar"

En una entrevista al diari croat 24sata, Rakitic també ha reconegut que va tenir una oferta de la Juventus i fins i tot que el mateix Cristiano Ronaldo li va trucar per convènce'l que s'anés amb ell. El Barça, però, demanava al voltant de 50 milions d'euros pel seu traspàs, una xifra que no va voler assumir l'entitat italiana.

Anar al contingut