Barça

Rakitic: "M'han pres la pilota i estic trist"

El migcampista croat revela com està vivint la seva situació al Barça en una entrevista al programa "Universo Valdano" de Movistar Plus i reivindica el seu paper al club blaugrana

Actualitzat

Ivan Rakitic ha parlat de la seva situació al Barça en una entrevista al programa "Universo Valdano" de Movistar Plus que s'emetrà dijous. El migcampista croat, que ha passat de ser un fix en els esquemes d'Ernesto Valverde a gairebé no entrar en els plans del tècnic blaugrana, ha explicat com se sent amb un exemple molt didàctic.

"Com pot gaudir algú? Jugant a futbol. Com se sent la meva filla petita quan li prenen una joguina? Doncs està trista. Jo em sento igual: m'han pres la pilota i estic trist."

El migcampista croat no ha tingut cap problema a expressar els seus sentiments i ha revelat que l'únic que vol és seguir jugant després de reivindicar el seu paper a l'equip blaugrana les últimes temporades.

"Entenc i respecto les decisions d'un entrenador i d'un club, però crec que he donat moltíssim en els més de cinc anys que porto aquí i l'únic que vull és poder seguir gaudint. Això és el més important per a mi. Tinc 31 anys, no 38, i em sento en el meu millor moment."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut