Lliga de Campions

Rakitic: "El favorit per guanyar la Champions és el Reial Madrid"

El migcampista croat del Barça assegura que han d'afrontar el partit d'anada a Stamford Bridge sense pensar en la tornada al Camp Nou i ha deixat clar que no s'imagina un equip sense Andrés Iniesta la temporada que ve

Actualitzat

El migcampista croat Ivan Rakitic ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit contra el Chelsea a Stamford Bridge que han d'afrontar el partit d'aquest dimarts sense pensar en la tornada al Camp Nou i amb l'objectiu de marcar algun gol.

"Hem de començar el partit de demà sense pensar en la tornada a Barcelona. Hem de sortir a guanyar i a marcar un gol. Juguem contra el campió d'Anglaterra. Serà un partit molt complicat. Volem guanyar el partit i la motivació és molt alta."

Rakitic ha admès que el favorit per guanyar la Champions continua sent el Reial Madrid, però diu que lluitaran pel títol en una de les edicions més complicades dels últims anys.

"El favorit de la Champions és l'actual campió, el Reial Madrid. Nosaltres som el Barça, però hi ha molts més equips que lluitaran per la competició. Crec que aquesta edició és la més complicada dels darrers anys."

Per últim, el futbolista croat ha deixat clar que no s'imagina la temporada que ve un Barça sense Andrés Iniesta.

"Sí que em fa por que Iniesta marxi. És un gran amic meu. Tan de bo es quedi al Barça."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut