Futbol internacional

Rakitic, del 2-8 a la banqueta a la final de la Supercopa Sevilla-Bayern de Munic

Serà el seu partit 150 amb la samarreta sevillista i ho té clar: "Una final es juga per guanyar-la." Per primer cop hi haurà públic en un partit oficial de competició europea

Marc NegreActualitzat

Fa poc més d'un mes, Rakitic va viure des de la banqueta la dolorosa derrota del Barça contra el Bayern de Munic als quarts de final de la Champions. Amb el 2-8 de Lisboa encara en la memòria, el croat tornarà a jugar aquest dijous contra el Bayern. Aquest cop a Budapest, en la final de la Supercopa d'Europa i amb la samarreta del Sevilla.

Serà el seu partit 150 en el seu retorn a l'equip sevillà. Una ocasió per treure's l'espina de fa 40 dies i per començar amb molt bon peu la seva segona etapa amb el Sevilla.

"Una final es juga per guanyar-la i ho intentarem. Aixecar un títol no es pot explicar amb paraules si no ho has viscut", assegura.

El croat és conscient del potencial del Bayern de Munic. "És una barreja molt potent de jugadors amb experiència i joves amb molta qualitat. Els tenim molt respecte, però no por. Vull gaudir contra el millor equip i intentar fer-los patir".

El Bayern arriba com un tro. Després del triplet de la temporada passada, va començar la lliga alemanya golejant el Schalke 04 per 8-0. Flich té la maquinària ben greixada. Tot i perdre Thiago (Liverpool), el Bayern té una plantilla que fa por.

Serà una final test. El primer partit de competició oficial a Europa amb públic. El Puskas Arena rebrà uns 500 aficionats de Sevilla i poc més de 1.000 del Bayern. Però s'arribarà fins als 20.000 amb aficionats locals, tot i que l'alcalde de Budapest ha recomanat que la gent no vagi a l'estadi.

"Si tingués els recursos legals, el partit es jugaria a porta tancada", ha dit Gergely Karácsony.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut