Fórmula 1

Räikkönen marca el millor temps a Xest, mentre que Piquet encara és lluny d'Alonso

Kimi Räikkönen ha estat el més ràpid en la quarta jornada d'entrenaments a Xest (1.11.189), tot i que sense superar el rècord que va fer dimecres el seu compatriota Heikki Kovalainen (1.11.000). Lewis Hamilton s'ha situat gairebé a un segon de Räikkönen. A més, Fernando Alonso, absent al circuit en aquesta jornada, no ha de patir perquè Nelsinho Piquet es converteixi en un nou Hamilton: el brasiler ha rodat en tot moment un segon per sobre dels temps que ha fet l'asturià durant tota la setmana.

Actualitzat

Nelsinho Piquet encara es troba molt lluny de Fernando Alonso. Aquest dijous l'asturià ja no ha participat en els entrenaments a Xest i el brasiler s'ha estrenat amb l'R-28. Piquet, però, encara es troba lluny dels temps que ha marcat Alonso aquests dies, amb 1.12.973 i el brasiler ha quedat en dotzena posició. El nou pilot de Renault ha tingut una sortida de pista, després que li ha saltat una peça de l'aleró del darrere. Piquet no ha pogut controlar el monoplaça en l'entrada del revolt Doohan i ha acabat a l'àrea de seguretat.

Räikkönen ha fet el millor temps d'aquest dijous, seguit de Kovalainen i Massa. En cinquena posició ha quedat Lewis Hamilton, que ha acabat a vuit dècimes de Räikkönen. A més, Hamilton ha tingut problemes de motor al seu McLaren.

Anar al contingut