Sterling, durant un entrenament de la selecció anglesa a Qatar
Sterling, durant un entrenament de la selecció anglesa a Qatar
MUNDIAL 2022

Raheem Sterling torna al Mundial per jugar els quarts després de l'assalt a casa seva

L'extrem del Chelsea es va perdre la victòria anglesa contra el Senegal després que li entressin a robar al domicili familiar de Surrey

Redacció Esport3Actualitzat

El futbolista Raheem Sterling tornarà a Qatar aquest divendres després d'abandonar la concentració de la selecció anglesa la setmana passada per l'assalt que es va produir a casa seva, al comtat de Surrey. Com s'esperava, l'extrem reapareixerà als quarts contra França després d'haver-se perdut la plàcida victòria contra el Senegal

Quan l'ex del City, titular en dos dels tres partits de la fase de grups, va saber la notícia del robatori, va decidir abandonar immediatament la concentració d'Anglaterra. El futbolista va marxar per estar a prop dels seus fills, que no eren a l'habitatge en el moment dels fets. L'import del botí sostret, entre efectiu, rellotges i joies, es calcula que podria pujar a 350.000 euros.

La condició de Sterling per tornar al Mundial

The Sun va revelar, per mitjà d'una font pròxima a Sterling, la condició que el futbolista havia posat per tornar a la cita del país àrab:

"Només aniré a un lloc on la meva família estigui 100% segura."

La seguretat, segons aquesta mateixa font, és prioritària per a l'extrem anglès:

"Per això es van traslladar a aquesta zona, situada en un lloc molt exclusiu, amb patrulles de seguretat que passen periòdicament. Tot i així, els van entrar a robar, i això resulta molt molest per al Raheem i la seva parella, la Paige."

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut