Sterling i Gomez se les van tenir en el Liverpool-City de diumenge (Reuters)
Futbol

Raheem Sterling, exclòs de la selecció anglesa per una baralla amb Joe Gomez

Els dos jugadors, que ja havien tingut una topada durant el Liverpool-Manchester City, no han tingut una retrobada amistosa a la concentració de la selecció anglesa

Actualitzat

"Sembla que el partit va deixar massa emocions a flor de pell i hem hagut de prendre aquesta decisió". Així explicava Gareth Southgate, seleccionador anglès, l'exclusió de Raheem Sterling de la concentració anglesa de cara al partit de classificació per a l'Eurocopa davant Montenegro. 

El cert és que Gomez i Sterling van integrar-se a les instal·lacions de Burton sense haver oblidat el Liverpool-Manchester City (3-1) del dia anterior, en què es jugaven gran part de les opcions del City de reeditar el títol de Lliga. A les acaballes del partit, el defensa del Liverpool i el davanter dels "sky blues" ja van protagonitzar una picabaralla. L'endemà, quan es van retrobar a la cafeteria de Burton, van tenir una discussió que va anar pujant ràpidament de to fins a arribar a les mans. Sterling, hores després, mostrava el seu penediment a les xarxes socials. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦁🦁🦁

Una publicación compartida de Raheem Sterling x 😇 (@sterling7) el

 

Anar al contingut