Rafinha es prepara per entrar en el lloc de Rakitic
Barça

Rafinha reapareix amb el Barça set mesos després de lesionar-se de gravetat a Roma

El migcampista brasiler va jugar l'última mitja hora del duel de Champions contra l'Atlètic de Madrid, en substitució de Rakitic, i Luis Enrique valora molt positivament poder comptar amb ell en aquest tram final de la temporada

Actualitzat

Rafinha ja havia reaparegut amb la selecció olímpica del Brasil, però, amb el Barça, no jugava un partit oficial des que es va lesionar a Roma, el setembre passat. El migcampista brasiler va jugar l'última mitja hora del duel de Champions contra l'Atlètic de Madrid, en substitució de Rakitic i sembla completament recuperat de la greu lesió que es va fer al genoll dret.

Segons ha explicat Laia Tudel al "Catalunya Vespre Esports", de Catalunya Ràdio, des del club blaugrana diuen que la seva recuperació ha estat exemplar, de les millors que es recorden els últims anys al Barça.

Rafinha està totalment recuperat i preparat per jugar 90 minuts, però només cal estar alerta per descartar que pugui patir alguna lesió muscular. El que queda clar que és un jugador de la confiança total de Luis Enrique i que podrà ajudar l'equip blaugrana en aquest tram final de la temporada.

"La tornada de Rafinha és una notícia espectacular, és l'alegria de la nit al costat de la victòria. Pensàvem que ja no el tindríem aquesta temporada; és un jugador especial, diferent", va explicar el tècnic blaugrana en la roda de premsa posterior al partit. 

Anar al contingut