Rafinha, rapat al zero, amb André Gomes i Douglas, en la sessió d'aquest dijous (FC Barcelona)
Barça

Rafinha es reincorpora als entrenaments del Barça

El jugador hispanobrasiler, que va retardar un dia la seva incorporació per un refredat, ha estat la gran novetat en l'última sessió

Actualitzat

A l'espera de l'arribada de Jasper Cillessen i Paco Alcácer, el Barça continua preparant el partit de diumenge a Bilbao (20.15). L'equip blaugrana s'ha entrenat aquest dijous amb una novetat, la de Rafinha.

L'hispanobrasiler, campió olímpic amb la selecció "canarinha", ha retardat un dia la seva incorporació al grup per culpa d'un refredat, però aquest dijous ja s'ha exercitat sense problemes. D'aquesta manera, només queda per tornar Neymar, que ho farà després de la pausa de la Lliga pels partits internacionals. A la sessió d'aquest dimecres, per compensar les baixes d'Iniesta i Mathieu, Luis Enrique ha comptat amb els jugadors del filial Cardona i Marlon.

També ho han fet Marc-André ter Stegen i Javier Mascherano, que han de rebre l'alta mèdica en breu de cara al partit contra l'Athletic. Amb la marxa de Claudio Bravo, Ter Stegen apunta a titular a San Mamés.  

Anar al contingut