Barça

Messi torna als entrenaments i Rafinha és baixa

L'hispanobrasiler no s'entrena per una gastroenteritis i és dubte de cara al partit contra el Betis, mentre que Messi completa el seu segon entrenament amb el grup

Actualitzat

Si hi havia un partit en què semblava que Rafinha tenia gairebé assegurat un lloc a l'equip titular era el d'aquest diumenge (21.00) contra el Betis, per les baixes segures de Luis Suárez i Ousmane Dembélé a més del dubte de Leo Messi.

Però l'hispanobrasiler no s'ha entrenat aquest divendres per una gastroenteritis i la seva presència, a hores d'ara, és dubtosa en funció de com evolucioni en les pròximes hores.

La nota positiva ha estat la presència de Messi en el grup, per segona sessió consecutiva, fet que indica que l'argentí, presumiblement, reapareixerà diumenge.  

Les nombroses baixes a la davantera han forçat Ernesto Valverde a cridar reforços del filial. A més del porter Iñaki Peña -el segon porter disponible per la lesió de Neto-, també s'han entrenat aquest divendres amb el primer equip Carles Pérez i Abel Ruiz, més el jugador del Juvenil A Ansu Fati. Tots tres són jugadors amb un clar perfil atacant.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut