Rafinha Alcántara s'ha estrenat com a nou jugador del PSG davant del Nimes (EFE)
Futbol internacional

Rafinha brilla en la seva estrena amb el PSG

Rafinha comença amb molt bon peu la seva nova etapa amb el PSG, i és que a l'exblaugrana només li ha faltat marcar per tenir la nit perfecta. Això sí, ha ofert una excel·lent imatge i ha estat l'autor de l'assistència d'un dels dos gols que ha anotat Mbappé en el triomf de l'equip parisenc sobre el Nimes (0-4).

Ha estat un duel de molta intensitat des del començament i el conjunt local s'ha vist clarament afeblit per l'expulsió de Loïck Landre quan encara no havia passat el quart d'hora de joc. A la mitja hora, Mbappé ja havia fet el primer.

En el segon temps, Thomas Tuchel ha donat descans a Rafinha, però el PSG ha mantingut la pressió i el domini del partit amb només certs dubtes en la resolució en atac. A la recta final, però, Florenzi, Mbappé de nou i Pablo Sarabia s'han encarregat de donar un plàcid triomf al PSG.