Tenis

Rafa Nadal: "No és una lesió molt greu, però totalment limitant"

El manacorí accepta la fatalitat de la seva lesió tot i que diu que no és greu

Actualitzat

Rafael Nadal ha arribat a Barcelona després que aquest dijous decidís retirar-se del torneig de Wimbledon per culpa de la lesió abdominal que es va fer en el partit de quarts de final.

El tenista manacorí, que ara farà unes petites vacances, vol recuperar-se del trencament fibril·lar com més ràpid millor perquè la seva intenció és reaparèixer al torneig de Mont-real, que es jugarà del 7 al 14 d'agost, una de les cites prèvies a l'últim Grand Slam de l'any: l'Open dels Estats Units.

"La lesio és el qué. No és greu, però totalment limitant.Desgraciadament he hagut de marxar d'un torneig molt important i en un moment on tot estava anant bastant bé en general. Però la vida segueix i s'ha de mirar endavant".

Mentre, el seu rival als quarts de final, Taylor Fritz ha acceptat amb resignació el fet que no pugui disputar la semifinal malgrat la lesió de Nadal.

I el de semifinals , Nick Kyrgios, ha explicat com va rebre la notícia de la retirada manacorí. L'australià s'ha mostrat conciliador i ha lamentat la lesió de qui hagués estat el seu rival a les semifinals de Wimbledon

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut