Tenis

Rafa Nadal celebra el seu 34è aniversari sense Roland Garros

En plena aturada de la competició, el tenista manacorí ha rebut la felicitació col·lectiva dels alumnes de la seva acadèmia

Redacció Esport3Actualitzat

Ha estat un aniversari atípic per a Rafa Nadal. En condicions normals, el manacorí l'estaria celebrant a París, jugant la segona o tercera ronda de Roland Garros. Així ha passat pràcticament sempre, des de fa quinze anys. En dotze ocasions, el va poder rematar amb el títol de campió. Però aquest 2020, les circumstàncies han estat molt diferents. Des de la primera setmana de març no es disputa cap torneig del circuit de l'ATP, i fins al mes d'agost no està previst que es reprengui la competició.

Però tot té una segona cara, i aquest dimecres, aquesta paràlisi esportiva ha permès que, per primera vegada, els 70 alumnes de la Rafa Nadal Academy de Manacor hagin pogut felicitar personalment el seu ídol el mateix dia del seu trenta-quatrè aniversari. Ho han fet des de la grada de la pista central del complex tenístic, guardant la distància de precaució, i no hi ha faltat ni el pastís ni el tradicional "Happy Birthday". Nadal els ha agraït el detall i els ha encoratjat a afrontar amb força aquest final de curs tan poc convencional.

 

ARXIVAT A:
Rafa NadalCoronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut