Rafa Nadal en una imatge recent (Reuters)
Tenis

Rafael Nadal recupera el número 1 mundial un any després

El tenista balear descavalca Novak Djokovic, però la lluita per ser el millor tenista de l'any queda posposada al Masters de Londres

Actualitzat

Com ja se sabia, Rafa Nadal ha recuperat aquest dilluns el número 1 en el rànquing mundial del tenis masculí. El tenista mallorquí ha avançat Novak Djokovic, que portava 52 setmanes en el lloc més alt de la llista, tot i que el serbi es va adjudicar aquest mateix diumenge el Masters 1000 de Paris.

La diferència entre Nadal (9.585 punts) i Djokovic (8.945) és tan minsa que el Masters de Londres acabarà sent també un duel per veure quin dels dos acaba l'any com a millor jugador del món.

Nadal recupera el número 1 un any just després d'haver tingut aquest privilegi per última vegada i en un moment d'incertesa, després que una lesió a la zona abdominal el va obligar a abandonar el torneig de París just abans de jugar la semifinal. El Masters de Londres, el torneig que tanca la temporada i que juguen els vuit millors tenistes de l'any, es disputarà a partir de dilluns que ve.

 

 

Anar al contingut