Tenis

Rafael Nadal derrota Novak Djokovic (6-3, 6-1) i guanya per vuitena vegada a Montecarlo

Rafael Nadal ha trencat el malefici de les finals davant Novak Djokovic i l'ha derrotat a la final del Torneig Masters 1000 de Montecarlo per 6-3 i 6-1. Nadal suma el vuitè títol consecutiu a Montecarlo i supera Djokovic després de set derrotes consecutives en finals l'any passat.

Actualitzat
La victòria de Nadal suposa un nou rècord de títols consecutius a Montecarlo. El número u mundial no ha pogut fer res davant l'excel·lent partit de Nadal, que s'ha emportat el títol després de 78 minuts de joc. Nadal trenca d'aquesta manera la ratxa de set derrotes consecutives davant Djokovic, i amb 20 títols de Masters 1000 es converteix en el jugador que més títols ha aconseguit, superant Roger Federer.

Davant d'un Djokovic que ha fallat en excés, Nadal ha sabut superar aquest cop el serbi amb el seu joc de fons de pista. El primer set se l'ha emportat després de dos trencaments i després s'ha situat amb un 4 a 0 en el segon, després d'encadenar sis jocs consecutius.

Un trencament de Djokovic en el 4-1 ha servit per animar el matx, però Nadal no ha s'ha arronssat, i amb un servei directe s'ha adjudicat el seu títol número 47. És el primer títol d'aquest any, i el 33 sobre terra batuda del seu palmarès, que l'acosta als 40 de l'austríac Thomas Muster i als 45 de l'argentí Guillermo Vilas. En el duel particular entre els dos jugadors, Nadal ja ha guanyat disset vegades i Djokovic catorze.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut