Del Potro consola Nadal al final del partit. Foto: Reuters
Tenis

Rafael Nadal abandona l'Open de tenis dels Estats Units per lesió

El manacorí ha hagut de deixar el partit de semifinals que l'enfrontava amb Del Potro per forts dolors al genoll quan perdia per dos sets a zero

Actualitzat

Rafael Nadal ha hagut de plegar durant les semifinals de l'Open de tenis dels Estats Units. Poc s'imaginava quan entrava a l'Arthur Ashe Stadium que no podria acabar el seu partit contra l'argentí Juan Martín del Potro, el partit que li havia de donar accés a una nova final a Flushing Meadows, la quarta de la seva carrera professional.

El de Manacor s'ha vist superat en els primers compassos del matx pel seu rival i ben aviat ja ha notat molèsties. Ha sentit una punxada al genoll dret i ha demanat l'assistència mèdica per intentar-ne minimitzar els efectes. Li han embenat la zona, però, tot i que ho ha intentat, Nadal ha vist que no es trobava bé.

La lesió li impedia córrer i sentir-se còmode a la pista. Ha estat atès en diverses ocasions fins que ha decidit abandonar, després del segon set, quan Del Potro els havia guanyat tots dos (7-6 en el primer i 6-2 en el segon).

No ha pogut aguntar més i, després de consultar-ho amb el seu físio, el mallorquí ha comunicat al jutge de pista que plegava. També ha anat a explicar a l'argentí que no es veia amb cor de continuar. És un torneig que Nadal s'ha adjudicat en tres ocasions. L'última, la temporada passada. Entre gestos de dolor i decebut pel moment, el tenista manacorí ha abandonat la pista.

Djokovic s'enfrontarà a Del Potro a la final

El rival de Juan Martín del Potro a la final serà Novak Djokovic. El serbi, sisè cap de sèrie, ha superat el japonès Kei Nishikori per 6 a 3, 6 a 4 i 6 a 2. Serà la vuitena final en aquest torneig per al tenista balcànic. Djokovic arriba a la final després d'haver cedit només dos sets en els sis partits que ha disputat. Aquesta victòria enfront de Nishikori és la quinzena sobre el tenista japonès en les 17 vegades que s'han enfrontat. "Nole" buscarà ara el seu tercer títol a Flushing Meadows. 
    
 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut