Rafa Nadal, descansat a l'Open dels EUA (Reuters)
Tenis

Rafael Nadal, a tercera ronda de l'Open dels Estats Units sense jugar

La lesió del seu rival, Thanasi Kokkinakis, permet al mallorquí afrontar la ronda següent sense desgast

Actualitzat

Rafael Nadal ja és a la tercera ronda de l'Open dels Estats Units. El mallorquí s'ha classificat sense jugar perquè el que havia de ser el seu rival, l'australià Thanasi Kokkinakis, s'ha retirat del torneig abans de saltar a la pista per una lesió a l'espatlla.

Ara, Nadal s'enfrontarà a la tercera ronda amb el sud-coreà Hyeon Chung, número 170 del món, que en la ronda precedent s'ha desfet de Fernando Verdasco amb remuntada inclosa.  

Halep, eliminada; duel Gauff-Osaka

En el quadre femení, hi ha hagut sorpresa perquè Simona Halep, la número 4 del món i campiona fa pocs dies a Wimbledon, ha quedat eliminada davant la tenista nord-americana Taylor Townsend, actualment 116 del rànquing mundial. Townsend s'enfrontarà ara a Sorana Cirstea, la botxina de la catalana Aliona Bolsova.

Però l'atenció en el quadre femení l'acapara la jove Coco Gauff, només 15 anys, que ha accedit a la tercera ronda després de desfer-se de l'hongaresa Timea Babos (6-2, 4-6 i 6-4). Gauff mesurarà ara el seu talent i la seva maduresa amb la número 1 mundial, Naomi Osaka.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut