Rafa Yuste, durant l'entrevista al programa "Onze", d'Esport3
Barça

Rafa Yuste: "El que Laporta digui a Messi anirà a missa"

El responsable de l'àrea esportiva de la candidatura de Laporta ha lamentat que "al Barça, li falta motivació". També ha descartat grans inversions per reforçar la plantilla. "Avui en dia, parlar de fitxatges és una mica imprudent", ha dit en una entrevista al programa "Onze", d'Esport3.

Redacció Esport3Actualitzat

A Joan Laporta, en la presentació del seu programa esportiu, l'han acompanyat molts exfutbolistes de renom, com Víctor Valdés, Pichi Alonso o Sergi Barjuán. Però dalt de l'escenari hi havia una persona que sempre ha tingut ben a prop i amb qui ja va coincidir en la seva anterior etapa al capdavant del club: Rafa Yuste. Ell és el responsable de l'àrea esportiva de la candidatura Estimem el Barça i, si Laporta guanya les eleccions del pròxim 7 de març assumirà el càrrec de vicepresident esportiu.

Yuste ha estat aquesta nit al programa Onze, d'Esport3, i ha aprofundit en alguns detalls del programa de Joan Laporta. Això sí, no s'ha atrevit a donar noms de futuribles. "Avui en dia, parlar de fitxatges és una mica imprudent", ha dit.

"Tenim un deute de més de 1.000 milions. I hem d'abaixar la despesa. Hem de fer coses amb sentit comú, sense estirar més el braç que la màniga. Quan hi hagi una conjuntura econòmica favorable, ja en parlarem, de fitxatges."

Rafa Yuste tampoc ha volgut desvelar quines funcions podrien ocupar, dins del club, alguns dels exfutbolistes que avui s'han posicionat al costat de Laporta. Ni tampoc ha aclarit quina implicació podria tenir Mateo Alemany. "És una persona que coneixem de fa molt temps. És un gran professional i amb un llarg recorregut", s'ha limitat a destacar. Sí que ha estat més explícit amb l'actual entrenador, Ronal Koeman.

"Haurem de parlar amb ell i exposar-li la nostra manera de veure el futbol, perquè continuï la filosofia de Johan Cruyff. És un home valent, com Guardiola, amb els jugadors del filial. Li falta un president. Té contracte i té tot el nostre respecte."

Fins que Laporta i el seu equip no entrin al club, no hi haurà cap decisió en ferm. Yuste ha lamentat que "al Barça, li falta motivació". "El club fa temps que no té govern i necessita un líder. El president ha de baixar al vestidor i donar-los escalf", ha insistit. De fet, té clar que la prioritat serà convèncer Messi, però confia en la capacitat de seducció de Laporta.

"Laporta té un ascendent important sobre Messi. Sempre li ha dit la veritat. El que Laporta digui a Messi anirà a missa."

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
Anar al contingut