Rafa Nadal celebra el triomf davant Khatxànov (EFE)
Tenis

Rafa Nadal supera Karén Khatxànov i accedeix als quarts de final del torneig de Pequín

El mallorquí s'enfrontarà per un lloc en les semifinals a John Isner, que recentment el va superar a la Copa Laver

Rafael Nadal s'ha classificat per als quarts de final del Masters 500 de Pequín en superar en dos sets (6-3 i 6-3) el rus Karén Khatxànov. El tenista mallorquí, actual número 1 mundial, s'enfrontarà per un lloc a les semifinals a John Isner. El tenista nord-americà, conegut per la potència del seu servei, s'ha desfet sense problemes de l'argentí Leonardo Mayer (6-0 i 6-3), arribant a servir a 220 quilòmetres per hora. En l'última ocasió en què es van enfrontar els dos tenistes, fa dues setmanes a la Copa Rod Laver, es va imposar Isner.