Rafa Nadal ha superat Taylor Fritz en un partit èpic
Rafa Nadal ha superat Taylor Fritz en un partit èpic (Reuters)
Wimbledon

Lliçó de supervivència de Nadal en una victòria èpica contra Fritz a Wimbledon

El manacorí ha remuntat un partit que tenia en contra per uns dolors abdominals i s'ha classificat per a les semifinals (3-6, 7-5, 3-6, 7-5 i 7-6)

Àlex ÁvilaActualitzat

Mai es dona per vençut, ni quan té les coses completament en contra. Davant Fritz, fins i tot Sebastià Nadal ha demanat al seu fill que abandonés, que ho deixés córrer. Però no hi ha hagut manera. Rafa Nadal ha sobreviscut com ha pogut i ha aconseguit vèncer a Taylor Fritz en un partit èpic de cinc sets i més de 4 hores de durada (3-6, 7-5, 3-6, 7-5 i 7-6).

El duel ha començat amb un break a favor de Rafa Nadal, que ha posat aviat el 2-0 al marcador. Però ràpidament se li ha torçat el partit. Fritz ha trencat el servei del balear i ha estat capaç de guanyar el primer set. A la segona mànega és quan han arribat els problemes per a Nadal. El tenista ha hagut de demanar l'assistència del fisioterapeuta i ha demanat al col·legiat anar al vestidor.

Ha estat en aquest moment que el seu pare, des de la llotja, li ha fet un gest demanant-li que abandonés el partit.

No obstant això, Rafa Nadal ha tornat a la pista i ha tirat d'experiència per guanyar el segon set. En el tercer, Fritz, molt sòlid, ha posat el 2-1 general. I ha estat llavors que ha aparegut la millor versió del manacorí. Visiblement recuperat dels seus problemes abdominals, Nadal ha dominat la seva dreta per emportar-se la quarta mànega.

Fritz no ha tirat la tovallola i ha portat al límit el seu rival en un cinquè set per al record. Al final, tot s'ha decidit al super-tie-break, moment en què a Nadal no li ha tremolat el pols. El manacorí ha estat molt superior i s'ha classificat per a les semifinals de Wimbledon, on l'espera l'australià Nick Kyrgios.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut