Rafa Nadal, en una foto d'arxiu (EFE)
Tenis

Rafa Nadal s'estrena a Roland Garros amb un plàcid triomf sobre Sam Groth

El mallorquí ha eliminat en tres sets (6-1, 6-1 i 6-1) el canoner australià. Andy Murray, cap de sèrie número 2, ha hagut d'arribar fins al cinquè set per derrotar Radek Stepanek, i Djokovic s'ha imposat sense problemes al taiwanès Yen-Hsun Lu per 6-4, 6-1 i 6-1.

Actualitzat

Plàcid debut de Rafa Nadal al "seu" torneig de Roland Garros. El tenista mallorquí, nou vegades guanyador a París, s'ha estrenat superant en una hora i 20 minuts i tres sets (6-1, 6-1 i 6-1) el canoner australià Sam Groth. Nadal jugarà en segona ronda contra l'argentí Facundo Bagnis.  

També ha tingut una estrena plàcida a la terra batuda de París el serbi Novak Djokovic. El número u mundial s'ha desfet sense problemes del taiwanès Yen-Hsun Lu per 6-4, 6-1 i 6-1 en hora i mitja de joc i el seu pròxim rival serà el belga Steve Darcis.

Qui ha patit més entre els candidats al títol és Andy Murray, flamant campió a Roma i cap de sèrie número 2, que ha hagut d'arribar fins al cinquè set per eliminar el txec Radek Stepanek (3-6, 3-6, 6-0, 6-3, 7-5), en 3 hores i 40 minuts.

Marcel Granollers, botxí de Fabio Fognini

El català Marcel Granollers ha començat amb bon peu la seva participació a Ronald Garros i ha eliminat l'italià Fabio Fognini per 7-5, 6-4 i 6-3 en dues hores de partit. El barceloní ha estat molt superior a Fognini, cap de sèrie número 32, i ha passat a la segona ronda, on se les veurà amb el francès Nicolas Mahut, botxí del lituà Ricardas Berankis.

Anar al contingut