Nadal s'acoliada del Masters 1000 de Montecarlo (EFE)
Tenis

Rafa Nadal perd amb Fognini i es queda sense la final de Montecarlo (4-6, 2-6)

El manacorí no s'ha sentit a gust en cap moment del partit en un torneig que ha guanyat en onze ocasions, les tres últimes de manera consecutiva

Actualitzat

Rafel Nadal s'ha quedat fora de la final del Masters 1000 de Montecarlo, un trofeu que ha conquerit en 11 ocasions. El manacorí ha claudicat davant l'italià Fabio Fognini (4-6, 2-6), més aclimatat a les circumstàncies, i que disputarà davant el serbi Dusan Lajovic la primera final d'un Masters 1000 en la seva carrera.

El tenista de San Remo, de 31 anys i divuitè jugador del món, s'ha adjudicat el seu quart triomf sobre Nadal, en els quinze enfrontaments que han protagonitzat, per 6-4 i 6-2 després d'una hora i 37 minuts. Incòmode per la virulència del vent a la pista central del Montecarlo Country Club, Nadal no s'ha sentit a gust en cap moment del partit en un torneig que ha guanyat en onze ocasions, les tres últimes de forma consecutiva.

Fognini disputarà la seva primera final de la temporada. Serà també un primerenc en un Masters 1000, que disputarà contra el serbi Dusan Lajovic, que prèviament va guanyar al rus Daniil Medvédev per 7-5 i 6-1 en poc més de hora i mitja de partit. El tennista serbi mai s'ha vist en una circumstància similar i menys en un Masters 1000, per la qual cosa de la seva capacitat per controlar les seves emocions dependrà molt molt el seu rendiment a la final del torneig monegasc.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut