Nadal, fora del torneig de Cincinnati (EFE)
Tenis

Rafa Nadal no disputarà el Masters 1000 de Cincinnati

El balear, després de guanyar Mont-real, no disputarà el Masters 1000 de Cincinnati

Rafa Nadal ha anunciat que no disputarà el torneig de Cincinnati. Després de proclamar-se campió a Mont-real, on ha aconseguit el seu títol número 35 de Masters 1000, el balear no jugarà el torneig nord-americà per fatiga.

El número dos del món va superar Daniil Medevedev per 6 a 3 i 6 a 0 en una final en què no va donar opcions al tenista rus. Després de la victòria, Nadal ha decidit centrant-se en la preparació de l'Open dels Estats Units, l'últim Grand Slam de la temporada.

Andy Murray tornarà a competir en individuals

El tenista britànic va anunciar en l'últim Open d'Austràlia que es retiraria de les pistes de tenis al llarg d'aquest any. Tot i això, després d'operar-se del maluc i d'implantar-se una pròtesi, ha decidit tornar a competir en individuals.

L'escocès de 32 anys ha estat disputant el circuit de dobles les últimes setmanes, on ha guanyat fins i tot el títol a Queen's formant parella amb Feliciano López.

Murray ha anunciat a les xarxes socials que tornarà a disputar un partit en individuals al Masters 1000 de Cincinnati, torneig que va guanyar el 2008 i el 2011. L'exnúmero 1 del món podrà fer-ho gràcies a una invitació de l'organització.