Piqué, aquest dissabte a l'All England Club (@ManuSanchezGom EFE)
Piqué, aquest dissabte a l'All England Club (@ManuSanchezGom EFE)
tenis

Rafa Nadal escalfa motors a Wimbledon sota la mirada de Gerard Piqué

El futbolista i amo de Kosmos, empresa que gestiona la Copa Davis, aprofita les vacances per seguir les evolucions del balear

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Nadal afronta el tercer Grand Slam de l'any entre la tranquil·litat de qui ha guanyat els dos primers i el neguit de qui ha començat un nou tractament de radiofreqüència per intentar mitigar la seva lesió crònica al peu. De moment, després de sis dies d'entrenaments a Wimbledon, el balear s'ha mostrat optimista, tant en el vessant esportiu com en el físic, durant la roda de premsa que ha ofert a l'All England Club:

"Tres anys després, estic gaudint de jugar en herba. Si soc aquí és perquè les coses van bé, si no no hi seria. Estic content, puc caminar normal i no em fa mal quan m'aixeco als matins. Les últimes dues setmanes he estat bé, però mai es pot dir fins quan durarà."

El número 4 del món, absent al torneig londinenc des de l'edició del 2019, debutarà dimarts davant de l'argentí Francisco Cerúndolo, 42 del rànquing.

En l'entrenament d'aquest dissabte, a més, ha comptat amb la col·laboració de l'espàrring txec Jiri Vesely i la visita de Gerard Piqué, que ha seguit la sessió acompanyat dels seus fills. Cal recordar que el futbolista està de vacances fins al 4 de juliol, data d'inici de la pretemporada del FC Barcelona, però segueix sent l'amo de Kosmos, empresa que gestiona la Copa Davis.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut